Våra tjänster

Totalentreprenad 

Med totalentreprenad får du vår kompletta lösning. Vi utför hela projektet och samordnar arbetet där det krävs assistans från underleverantörer. Detta är en smidig lösning att satsa på om du vill spara tid, eftersom vi fixar allting medan du får tid över till att göra annat. Vi sköter planeringen och kommunikationen med alla involverade parter, samordning av materialleveranser, själva arbetet och mycket mer än så. En smidig och snyggt paketerad lösning helt enkelt!

Delade entreprenader

Så kallade delade entreprenader, som innebär att du som beställare anlitar olika entreprenörer för att utföra arbetet, förekommer också. Det kan till exempel vara olika entreprenörer som har hand om arbetsbygget, VVS och el. Detta innebär att entreprenörerna är sidoentreprenörer till varandra och då är det beställaren som har samordningsansvaret. 

Nybyggnationer

Vi på Tobbes Byggservice kan det här med nybyggnationer. I snart tjugo år har vi byggt hus och hem till nöjda privatpersoner, såväl som till företag som är i behov av stora lokaler. Vid det här laget kan vi nybyggnation, oavsett storlek på projektet. Det spelar ingen roll om det gäller ett hus eller en altan. 

Kom ihåg - inget uppdrag är för annorlunda eller konstigt för att vi ska vilja ta oss an det! 

Tillbyggnationer

Är det dags att bygga ut?  Vi på Tobbes Byggservice fixar utrymmet du söker oavsett om det gäller ett mindre uppdrag eller ett omfattande arbete. Det handlar om så mycket mer än att bara ”bygga till”. Vi beräknar och sätter oss verkligen in i både utseende och funktion hos det som redan finns, innan vi påbörjar ett tillbyggnadsarbete. Det gäller att tänka på alla aspekter för att du som kund ska känna dig riktigt nöjd med slutresultatet. 

Ombyggnationer

Precis som vid tillbyggnation kräver ombyggnation att man tar hänsyn till den miljö som befinner sig runt omkring. Beräkningar och noggrann planering i alla ära, men det handlar också om att ha en känsla för stilen. Med vår hjälp får du ett fräscht och kvalitativt resultat som du kan vara stolt över.  

ROT-arbeten

Självklart utför vi ROT-arbeten, men det är viktigt att tänka på att vad som räknas som ett ROT-arbete kan variera. Reparation och underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad räknas som ROT-arbete och ger rätt till skattereduktion, men bara om vissa krav uppfylls. Kraven är att arbetet ska utföras i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och bor i eller har som fritidsbostad eller äger och som dina föräldrar bor i. 

Tyvärr får du inte skattereduktion vid bygge av ett helt nytt hus och inte heller för ombyggnad och tillbyggnad av nybyggda hus. Till nybyggda hus räknas småhus som har värdeår fem år eller yngre. 

Mer information finns på Skatteverkets hemsida. 

Inredningar

Vi på Tobbes Byggservice kan erbjuda inredning tack vare samarbeten med flera duktiga inredare och inredningsföretag. När byggarbetet är klart blir inredningen som toppen på verket för att skapa den där slutgiltiga touchen och för att kunna förverkliga er dröm på riktigt. 

Slå oss gärna en signal för att få veta mer!

Golvslipning

Det är alltid billigare att slipa golvet än att lägga ett helt nytt golv. Väldigt ofta kan det handla om ett fint golv som behöver putsas upp, men som med åren slitits och förlorat sin forna glans. En golvslipning kan då vara en riktigt bra lösning för att göra ett gammalt golv nytt igen! 

Takarbeten

Något av vår specialitet är takarbeten, främst plåt och tegel. Vi lämnar fastpris alternativt timkostnad.

Fönsterbyten

Vi byter dina fönster smidigt och enkelt. Oavsett om du behöver tips och råd kring val av fönster eller om ni behöver hjälp med att montera dit dem, så löser vi det. Från start till mål. Vi kan ta hem fönster från följande leverantörer: Traryd fönster, Elit fönster, SP fönster, Tanumsfönster, Calida fönster(pvc)

Snöröjning

Vi är även riktigt etablerade i snöbranschen och kan erbjuda snöröjning. Tidigare och nuvarande klienter är företag och hushåll av varierande storlekar samt Trollhättan kommun. Våra maskiner är dessutom miljöanpassade vilket gör det extra bra att anlita just oss. 

Fastighetsskötsel

Under uppdrag av olika fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar arbetar vi med fastighetsskötsel. Uppgifterna består oftast av drift och underhåll av olika sorters byggnader.